Известие

Collapse
No announcement yet.

да направим парното да духа отзад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да направим парното да духа отзад

Така на вниманието на всички колеги на които отзад не им "духа"...

та неска реших да правя малко интервенции ,като смяна на крушки връзваме на колони и тем подобни и в един момент гледам (което до сега не ми беше правило впечатление ) Снимка 1
    Викам я да махна тия 2 болчета...нали сме царе на развалянето- от чисто любопитство И махам аз и кфо да вида снимка 2 гофрираната тръба дето отива към задната духална разкачена(или по скоро не беше въобще закачена ) ,дотук горе долу ок...

Обаче тръгнах аз да я закачам аджаба земе се оправи... ок ама не мога да я фкарам нещо май фитата не играят и затова не беше и закачена... как ли не я мъчих и пак нищо ! накрая я оставих горе долу "намушкана"...и пак монтирах капачето

И идеята ми е -Колеги дайте да мислим нещо по въпроса и кой как ще го реши...

аз си надрах ръцете и изрекох доста неприятни думи по колата и италианците въобще
    Attached Files
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

И моята е горе-долу напасната.
    Според мен така са си излезнали от завода. Не са го измислили нещо.
    Иначе можеш да си играеш преходна тръба или изолирбанд. Зависи колко не ти съвпадат тръбите.
    Моята духа достатъчно отзад и не искам да правя излишни приспособления.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Митак... и аз си мислих за това но не мога да бъркам много смисъл тясно е.... може би трябва да разкачам сичко а тръбата така я бяха сложили че изобщо не беше доближена до другата ебати
      Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

И другаде съм го казвал, пичове...
        На `талянците трябва да им се наложи мораториум от ООН ли, от НАТО ли, от УНИЦЕФ ли)), да произвеждат каквото и да е свързано с автомобилите, освен красивите каросерии. И то да им се забрани под заплахата от ядрен удар!!!
        Ай със здраве!
        ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
        ПЛОВДИВ

Comment

пробвай с нещо да нагрееш тръбата и след това да я вкараш
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Аз си чупих пръстите докато бръкна пък сега ми предлагаш да я запаля малко ще да и е
            Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

постави я и я залепи със силикон,хем лесно ,хем няма да се шчупи от вибрациите щот е еластично.

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                Аз си чупих пръстите докато бръкна пък сега ми предлагаш да я запаля малко ще да и е
                е толкова ли не можеш да бръкнеш едната ръка през мястото за радиото с другата от това място и да се намести маркуча
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Е толкова е да след като под радиото имам Crash Sensor няма как да бръкна под него а да нагрявам въобще не мога да си го представя
                  Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Силикона е велико нещо
                    Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Working...